Rólunk

Glass bottle with honey brandyA pálinkafőzést 2009 nyarán kezdtük családi vállalkozásban, agrármérnök végzettséggel, bérelt telephelyen. 2012 januárjában nyitottuk meg immár saját tulajdonunkban álló üzemünk kapuit bérfőzetőink előtt. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy a főzetőinkkel megértessük, jó pálinkát csak jól elkészített cefréből lehet készíteni. Ennek eredménye, hogy az általunk főzött „Erdélyi pálinkának” jó híre van a környéken.

Jelenleg két főzőüst és két finomító üst segítségével végezzük a lepárlást. Amennyiben minimum 300 liter cefre áll a főzető tulajdonában, az garantáltan önállóan kerül felöntésre, és finomításra. Igény esetén lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára a főzés teljes időtartama alatt valamennyi munkafolyamat nyomon követésére.

Az általunk készített valódi kisüsti pálinkát a hagyományokhoz híven vörösréz berendezések segítségével állítjuk elő, a melegítéshez használt gőzt fatüzelésű mozdonykazán termeli.

A pálinkafőzés számunkra felelősség és elhivatottság aziránt, hogy Ön mindig a leggondosabban elkészített párlatát fogyaszthassa.

Erdélyi Sándor
Felelős üzemvezető

 

Elérhetőség:

Telefon:
06 (52) 769 054
Mobil:
06 (70) 600 8146
Email:
info@erdelyipalinka.hu

Megközelítés:

Kapcsolat:

Címünk:
4002 Debrecen, Diószegi út
HRSZ: 01110/77

Facebook: